SISTA SLÖJDLEKTIONEN

Blev klar med 2 saker på syslöjden idag, ett armband och en tygkasse. Blev riktigt nöjd faktiskt, tror detta är första gången jag faktiskt kommer använda något jag gjort på slöjden.

BRODER 2

HALLON & KOKOSPAJ

Blanda 3 msk youghurt, 0,5 dl havregryn, 0,5 msk sötning och 2 msk kokosflingor till en "smuldeg" och smula det över en pajform med 2 dl hallon i botten. In i ugnen (200 grader) i 15 min. KLART!

BRODER 1

Min fina lillebror!

SNABB & DÅLIG DAGENS

Linne - Ginatricot // Jeans - Dr denim // Halsband - Ginatricot + vinröda converse

TISDAG

Vilken dag! 2 prov i skolan, missade 2 prov när jag var ledig förra veckan, och även massa annat. Så har sjuuukt mycket den här veckan, men efter detta så är det ju knappt någon skola kvar så jag håller ut. Efter skolan åkte jag och klippte mig, toppade superlite bara men håret känns ändå superfräscht! Åkte direkt till Rankås sen för en jävligt jobbig träning, men ändå go. Sen körde vi nercabbat hem i mammas bil och det var fett skönt. Väldigt ointressant text, men jaja.

270513

Här har ni 2 från min dag, måste plugga mer på mitt SO-prov som jag har imorgon, orkar inte!!

WANTIES

 
WANTWANTWANT

WANTWANTWANT by louisejensen featuring converse trainers

I TYRINGE

Har helt glömt att berätta att jag denna vecka är på landslagsläger i Tyringe (haha, har jag ens berättat att jag kommit med i landslaget?). Kommer hem på lördag så bloggar då igen!

SVAR

Tjena! Bra blogg! 
Kan du skriva ut receptet på de ugnsbakade chokladgröten? 
Puss
Svar: Hej, vad glad jag blir! Receptet hittar du HÄR. Kram på dig!

HEJSAN

NYSTÄDAT

Gjorde lite fint på rummet förut.

ONSDAG

Gjorde mig precis en chailatte och nu ska jag kolla ett avsnitt av bästa serien. Mysigt värre!

I SOLEN

Gjorde mig en riktig lyxfrukost med grapefrukt nutellamacka och ugnsbakad chokladgröt. MUMMA! Pluggade lite körkortteori också, en riktigt bra förmiddag.

VÅR!

Känns konstigt att inte kunna säga det förrens nu i maj!

KONFIRMATION

I söndag konfirmerades dessa puddingar. De var så vackra!

NÅGOT JAG GILLAR...

...är att fota i motljus. Tycker det är så himla fint när objektet nästan får som en gyllene ram runt sig. Det kan ju vara lite knepigt dock, det blir bäst om man tar kortet på eftermiddagen/kvällen då ljuset inte är så jättestarkt.

TRÄNINGSBLOGG

Som ni läser i rubriken så har dagens projekt varit att skapa en träningsblogg, eller rättare en träningsdagbok. Detta är för min egen skull, så jag har inte bestämt ifall jag kommer låta er läsa den än, vi får se! Hoppas iallafall att det kommer bli lättare att skriva träningsdagbok nu, har alltid haft svårt för det. Men nu blir det ju väldigt smidigt i.o.m att jag kan skriva genom blogg.se-appen i mobilen.
Blev väldigt nöjd med designen dock, tror att jag ska göra en liknande till denna bloggen. Vad tycker ni?

GÅRDAGENS/DAGENS TRÄNING

Igår: Tog mig en löprunda, några kilometer längre än i förrgår. Mötte på en riktig mördarbacke som blev ännu värre med solen stekande i nacken. Det var ändå en riktigt go springtur. Sen körde jag styrka och rörlighet.

Idag: Körde ihop med mina träningsvänner igen, har saknat dom trots att vi bara varit ifrån varandra i en och en halv vecka. Det blev ett pass med mycket grenspecifikt och styrka, kommer garanterat ha ännu mer träningsverk imorgon än vad jag redan har!

MÅNDAG

Kom precis in efter en löprunda på några kilometer. Har varit ledig i några dagar nu och det kändes. Körde även styrka och rörlighet i en halvtimme efter springturen. Nu ska jag hugga in på mitt återhämtningsmål, ni vet väl att det är superviktigt att fylla på med energi och protein efter ni har tränat? Idag har jag banan, lättkesella och ett glas mjölk. Innehåller både mycket kolhydrater och protein, perfekt!

NYTT FRÅN IDAG

Var inne i stan med Amanda och Therése förut. Spanade mest men hade ett presentkort på gina så fick med mig 2 armband och nagellacksremover.

SOMRIGA BAKGRUNDER

FRILUFTSDAG IDAG

DETALJER UR MITT RUM