TURKIET DEL III

TIPS

Om ni är som jag och HATAR havregrynsgröt så måste ni prova detta! Blanda 2 dl vatten, 1 dl havregryn och 1 krm salt i en djup tallrik. Kör i mikron på 650W i 3 min. Ta ut och rör om. Blanda i rivna äpplen och strö över kanel. KLART! Till och med jag tycker detta är gott, och grymt nyttigt är det ju också!

TURKIET DEL II












TURKIET DEL I







SVAR PÅ KOMMENTAR

Haha, nej jag har ingen iPhone 5. Tror inte den har kommit till Sverige än eller har jag fel? Jag har min iPhone 3gs som börjar lagga ur ordenligt nu. Så jag hoppas på en ny telefon snart. Och då får det mer än gärna vara en iphone 5.
 

DAGENS


 
Jeans - Dr Denim // Tröja - Vero moda // Halsduk - Gina tricot
 
Skitdålig bild och allt för skärpan hamnade på fel plats och så. Men den visar i alla fall upp hur jag har sett ut idag.

FULLT UPP

Förlåt för jäkligt dålig uppdatering. Den här veckan har jag endast ägnat mig åt att komma igång med skolan och träningen. Har dock inte hunnit med allt som jag velat så ska plugga järnet i helgen, samt fixa med klänningar och program. Förhoppningsvis så blir det lite tid över så jag kan lägga ut lite bilder från Turkiet. Har tagit flera hundra bilder sä det kan ta ett tag. Hoppas ni kan ha överseende med uppdateringen. Tror det kommer gå bättre när jag har kommit in i rytmen lite. Pussar och kramar till er!

TURKEY

Idag smäller det. Idag lyfter vi! Detta är förmodligen mitt sista inlägg på 1 vecka. Så vi hörs när jag kommer hem igen. Ska bara åka och träna lite sen bär det av mot flygplatsen. Åh, vad härligt det ska bli!! Så vi hörs om en vecka då. ¡Hasta la vista!

MATFESTIVALEN

Supermysig kväll i Skövde. Inser verkligen hur lyckligt lottad jag är som har så fina vänner!