BÄSTA ÅTERHÄMTNINGSMÅLET

TIPS!

TO MY BIRTHDAY

Nagellack från Essie, nitarmband, döskallearmband, döskallescarf, Urbanears, "I love..." krämer, Ralph Lauren 2, Viva la juicy, guldring, halsband från H&M.

 

To my birthday
 
To my birthday by louisejensen featuring ralph lauren fragrance

SNYGGT

Odd Molly
 
Odd Molly by louisejensen featuring michael michael kors

BRASOV

Hej! Nu har jag gjort mig lite hemmastadd här i Rumänien. Hotellet är helt okej, maten hade kunnat vara bättre. Har inte fått i mig så mycket, mest mackor och pasta, men det får gå. Igår var det iallafall invigning. Det var grymt häftigt! Att få gå runt med hela svenska truppen och vifta med flaggor, samtidigt som tusentals människor skrek och hejade på läktaren. Då existerade inget annat än lycka i mig. Har redan filmat en hel del, får se om jag kan göra något med det när jag kommer hem. Hör av mig snart igen, kram.

SNART LYFTER VI

Mot Rumänien och ungdoms-OS!

PÅ TÅGET

FAVORITMELLIS

ÄLSKAR MIN BAKGRUND

 

I WANT YOU, SIMPLE AS THAT.

Några bilder från min TUMBLR.

ÖNSKERUBRIK

 

VICTORIA'S SECRET

Fick med mig 2 fina rosa påsar med mig hem från Island. I dem låg en necessär och en bodymist.
 

NORDICS 2013

Vilken underbara dagar det var! Jag och Victoria bodde ihop och hade hur kul som helst hela veckan. Sista dagen var vi vid blå lagunen och det var riktigt häftigt faktiskt. Så coolt att ha upplevt det på riktigt! Åken gick också helt okej. Föll på toeloop i korta men stod både bra axel och salchow. I långa gjorde jag tvärtom och ramlade på salchow istället, men stod allt annat även fast det var lite konstiga landningar på båda axlarna. Hamnade på en 4:e plats tillslut, bara en ynka poäng från pallen. Lite synd, men placering är inte det jag tänker mest på.
Fotade inte mycket alls, men här är en bild på fina Natasja.

SVAR

Tack så mycket!! Märket är dobber och jag köpte den på rean på mq för några veckor sen.

 

HEMKOMMEN

Vilken underbar vecka! Berättar mer imorgon, puss
Tävlingsanläggningen