NEW IN


Gina tricot- 199:-
VILKET FYND!

MYSIG LUNCH

Haha, om man nu kan kalla detta för lunch!

BLABLA

Kom nyss hem från ishallen där jag har tränat skridskoskolan. Så himla söta är dom! Det är så kul att se dom utvecklas från vecka till vecka och när säsongen väl är slut har dom blivit värsta proffsen! Åh, jag älskar barn. Det är nog det bästa som finns i världen. Så oskyldiga och spralliga. Nä, nu kände jag att jag bytte ämne här, det blev i alla fall ingen träning för mig idag. Helt tjock i halsen, hostar och tappar rösten. BLÄ!!! Hatar verkligen att vara sjuk, dels för att man blir alldeles seg i kroppen, samtidigt som man får otroligt mycket energi som man inte kan göra sig av med.. därmed kan man inte träna. Imorgon ska jag i alla fall försöka så får vi se hur det går. Men nu drar jag mig mot rummet, matteboken väntar..
puss

Gammal men underbar bild på bror,syster och jag.

DÅLIG UPPDATERING, VET.

Som sagt, jag ber om ursäkt för sen låga uppdateringen. Har ju varit på tävling, som förresten var Linköping och inte Lidköping. Det gick bra, riktigt bra faktiskt. Två hyfsade program och poängrekord, som räckte till en andra plats. Att kliva upp på prispallen och känna att man har lyckats, det måste vara en av de bästa känslorna man kan ha!

Nu sitter jag iallafall i skolan med mina cp-barn till klasskamrater och väntar på SO-läraren. Kanske skriver lite mer ikväll, om jag hinner. Måste ju hinna träna också ;)
Ha det bäst!

.

Mot lidköping för elitserietävling! Håll tummarna för mig <3

UNIK


Kassa mobilbilder,jag vet..

Fick världens finaste halsband av Matilda i julklapp. Vet dock inte om man kan kalla det julklapp eftersom jag fick den för ca en vecka sen,haha. Men underbart fint var det iallafall!
Skolan idag var helt okej,för att vara tisdag. Har trots allt en väldigt bra klass ända.
Nä,nu ska jag inte tråka ut era liv genom att sitta här och tjata. Tar mig istället lite mat och drar sedan vidare mot träning.
cu.

IN MY HEADPHONES

WORLD ON ICE

Nu åker jag mot ishallen för isrevyträning. World on ice ska showen heta och går 12-15 april i Tibro ishall. Det kommer bli en grym show med nummer från hela världen.
Om ni vill boka biljetter eller få reda på mer om showen,gå in på klubbens hemsida www.tibrokk.se

ÄLSKADE NÄSTANFJORTIS

Imorgon blir bästavän fjorton år. Hoppas att hon får en underbar dag med massa fina paket!
(och en liten överraskning..)

2 ganska så oseriösa foton på mig och Amanda från i våras..

CUPCAKES


Dessa nybakade snyggingar sitter jag just nu och mumsar på. Goda som attan är de också!
Kakkalas hos mig mina vänner!

INSTAGRAM


(Klicka på bilderna för förstoring)
Instagram @ louiiisejensen
Följ!