DEAR SUMMER

I miss you. Hope i'll see you soon. Kiss and hugs, your friend Louise.

BULB


Testade att fota bulb för första gången idag. Det var faktiskt skitkul och det blev ganska bra resultat. Fick tipset från min fina vän Cajsa.

IDA LJUNGQVIST #2

IDA LJUNGQVIST

KINDER MAXI


Avslutar min kväll med det godaste som finns!

USCH

Vet hur dålig min uppdatering är just nu. Ska verkligen skärpa mig.

Studiedag idag. Behövde verkligen komma ifrån skolan lite. Jag har tränat, städat och bara varit allmänt seg. Och som lite grädde på moset så spräckte jag skärmen på min iPhone. LYCKAT! Så nu blir det förmodligen en ny telefon, men den har varit bra min iPhone. Vila i frid. Pallar inte att skriva mer, sorgen är för stor. Nej men jag orkar helt enkelt inte skriva mer. Puss

HOME

Har haft underbara dagar i Sälen med min bästa vän. Vädret har varit på topp och allt har varit allmänt grymt. Åkte både skidor och snowboard eftersom Amanda ville testa min bräda lite. Det började ganska trögt men efter mycket övning så gick det ganska bra för henne. Det är absolut inte sista gången hon följer med mig upp till stugan så kul som vi har haft!

READY FOR TAKE OFF

Mot Sälen!

10 APPS

Här är de 10 apparna som jag använder mest:

1. INSTAGRAM:
Min absoluta favoritapp. Nästan som facebook fast med bilder. Följ mig gärna där: louiiisejensen

2. RUMBLE:
Ett spel där man utmanar sina vänner. Det går ut på att hitta så många ord man kan på 2 minuter.

3.BLOGLOVIN:
En grym app där man följer sina daviritbloggar och ser när de har uppdaterat.

4.PIC COLLAGE:
En app där du kan göra fina collage. Bilden i det här inlägget har jag gjort i den appen.

5.BLOGG.SE:
Den här appen bloggar jag från just nu.

6.PHOTO EFFECT STUDIO:
En bildredigeringsapp med grymma effekter!

7.CAMERA+:
En annan kameraapp som jag fick lägga 7 kr på. Men det var fett värt det. GRYM!

8.SPOTIFY:
Man måste ju dock ha premium för att kunna ha det i mobilen. Men för 99:- i månaden får man otroligt mycket. Värt att införskaffa!

9.TWITTER: Ni kan följa mig på twitter där jag heter louiisen. Är dock inte inne så ofta.

10.FACEBOOK:
Tycker denna app är ganska bra faktiskt, men hatar den nya tidslinjen!

RESULTAT - MINISTUDIO


Här är några av resultaten, blev faktiskt väldigt nöjd!

FOTOTIPS - MINISTUDIO


Det här är det lilla fotoprojektet jag skrev om i förra inlägget. Det är så otroligt enkelt. Du tejpar helt enkelt fast ett papper så som jag har gjort på bilden. Jag valde att sätta mitt vid fönstret eftersom det är bra ljus där men det går lika bra att sätta mot väggen och lysa med en stark lampa. Sen fotograferar du det du vill. Haha, barnsligt enkelt! Men det blir otroligt mycket snyggare eftersom du får lite "studiokänsla". Kolla på resultaten som kommer upp snart så förstår ni vad jag menar. Det var i alla fall väldigt roligt och inte sista gången jag gjorde detta!

SÄLEN

Som jag skrev i förra inlägget så åker jag och Amanda till Sälen imorgon. Det ska bli så himla kul att få sätta på sig snowboardkängorna igen. Det fanns knappt någon snö alls för några dagar sedan men nu har det kommit ett ordentligt snötäcke så det ska nog gå bra att åka. Såg att faktiskt nästan alla backar var öppna. Självklart hänger kameran med så vänta er massa bilder när jag kommer hem! Har även mobilen med mig så om jag har lust och orkar blir det kanske någon mobilblogg. Men först och främst ska jag njuta utav den lilla tiden vi får där uppe. Vi åker ju hem redan på söndag. Vi bor i alla fall i vår stuga som ligger nästan mitt i backen så det kommer att bli mycket åkning!

En random pic från idag.

PS. Startade upp ett litet fotoprojekt förut som det förmodligen kommer upp bilder på senare ikväll om jag hinner. Så håll utkik!

TODAY I'M SMILING

Because tomorrow I'm going to my house in Sälen with my best friend!

STARS


Vad tycker ni om min nya bustier? Själv gillar jag den skarpt. Hade sån tur för det var den sista som fanns kvar, och så var den i min storlek. Kan tänka mig att den blir jäkligt snygg ihop med ett par trashade shorts i sommar.

WORLD ON ICE - BACKSTAGE

EVERYTHING HAS AN END

...och nu är denna isrevyn slut. Så många månaders slit för 5 ynka föreställningar. Så grymt kul har det varit, lätt den roligaste och bästa isrevyn hittills. Otroligt sköna människor och mycket skratt. 2 år kvar tills nästa gång det är dags för show, och jag längtar redan. Vill tacka alla underbara människor som gjort showen till den bästa någonsin!

Bilden är från Sarahs grymt fina blogg!

GENREP

Genrep idag. Imorgon är det äntligen premiär, som vi har längtat!

Bilder från när småttingarna hade genrep igår.

DAGENS

Kofta - MQ // Jeans - Crocker // Skor - Palladium

3 DAGAR KVAR

Hej! Vill bara meddela att det förmodligen inte kommer bli någon bloggning på några dagar. Spenderar hela dagarna i ishallen och kommer hem kl:22.00 varje kväll. Nu är det bara tre dagar kvar till premiären av isrevyn och vi tränar hårdare än någonsin. Det är bara det sista slipet kvar nu. Åh vi är taggade!!

Snyggingarna själva!

COUSINS


Lekte lite med mina fina killar igår.

CURLY

PIPPI

VÄRLDENS UNDERBARASTE


Mina fina vänner kom och överraskade mig rejält med tårta och presenter igår. JAG ÄLSKAR ER!

5:A

Hej på er!

För er som inte fattar konståkning är det ganska ovärt att läsa texten nedan.

Tävlingen gick faktiskt ganska bra, de var dock lite snåla med poäng och så. I korta körde jag ju som sagt med trippelsalchow. Och jag stod den faktiskt, eller med stepout och en hake, haha! Men jag gjorde flera bra på uppvärmningen så jag är ändå nöjd. Fick bara 29 poäng men det var ju på grund av salchowen. I långa gick det lite sämre. Jag gjorde en bra början med en bra dubbelaxel + dubbeltoeloop. Sen floppade jag en lutz och ramlade på andra dubbelaxeln. Gjorde min kombination på sista flippen istället som blev bra. Så där fick jag bara 42 poäng. Haha, inte så bra poäng alltså. Men är väldigt nöjd med min prestation. Hamnade tillslut på en 5:e plats vilket betyder att jag är 5:e bäst i Sverige i min ålder. Nu är det några månader till nästa tävling och jag ska byta mina program, klara mina tripplar och komma tillbaka starkare än någonsin när elitserien drar igång i september! Jag ger mig inte förrens jag är bäst!

Det är en otroligt taggad Louise som skriver nu, vi ses!

INSPIRATION

ELITSERIEFINAL

Imorgon åker jag och några fler Tibroåkare till Uddevalla för säsongens sista tävling. Sorgligt men samtidigt ganska skönt att slippa tänka på det nu när isrevyn är så nära. Träningen gick i alla fall väldigt bra idag. Åkte äntligen ett bra långa så det kändes skönt. Stod min trippelsalchow i programmet igår så vi kör på den i korta. Man måste ju satsa!

EN PRESENT


Fick en liten present idag även fast jag har kalas på lördag. Fin va? Så enkel och stilren.

INTE BARA JAG

2 av mina bästa kompisar fyller även år idag. Vi har åkt konståkning tillsammans hela livet och har otroligt många minnen ihop. Läger, tävlingar, tester. Allt har gått så otroligt fort! Även om de inte åker konståkning längre är de ändå 2 av de bästa. Lina och Hanna, jag älskar er!

Bild från förra isrevyn, Lina och Hanna i mitten

En bild på vår gamla grupp, haha, ganska ful dock. Men vi hade så otroligt kul på den tiden!

Hoppas ni får en toppendag mina fina vänner!

14

Glömde säga, jag blir 14 imorgon. Helt sinnessjukt. Tiden rinner iväg fortare än någonsin. Måste ta vara på den bättre. Umgås mer med dom jag älskar, njuta av livet, ta dagen som den kommer. Haha, känner mig som en gnällig medelålders kvinna. Vafan, 14, det ska bli kul. Jag ska tillbringa större delen av dagen i ishallen med mina kära konståkningsvänner. Har kalas på lördag så det blir en helt vanlig underbar dag.

Åh, vad jag saknar mitt krivita, lockiga hår!

ISREVY


Linne, JC - 129:-

Lösögonfransar, Kicks - 69:-/st

Blå bandeau, Gina tricot - 59:-
Svart spetsbandeau, Gina tricot - 79:-

Var inne en sväng i Skövde med Mami förut och köpte lite saker till isrevyn. Det är inte långt kvar nu, ni måste verkligen boka biljetter. Det kommer bli en grym show i år! För mer information samt biljettbokning, klicka HÄR!

(Vet att bildkvalitén är kass, tog bara några snabba.)

BÄSTAVÄN

BOKEH


Fotade bokeh för första gången idag. Det var roligt och jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.

RECEPT

Någon av er undrade om recept på cheesecaken. Klicka HÄR för att komma till receptet.

VÅRTECKEN

SVAR PÅ KOMMENTAR



Svar: Jag såg de 2 sista grupperna. Tyckte att Takahashi och Patrick Chan var lätt bäst! Men Florent Amodio var också bland dem bästa, tyckte dock han fick låga poäng!