PACKAR...

... till nordiska!

ÖNSKELISTA

Snälla mamma och pappa!

24-01-13

Hej! Har haft en supermysig dag. Vart ledig från träningen så drog in till stan och fick med mig en hel del hem (lägger upp bilder i helgen) bl.a 4 st böcker. Nu ska jag få igång mitt läsande igen. Förut låg jag alltid och läste på kvällarna men nu har mobilen tagit över. Så hemskt egentligen hur beroende vi ungdomar är av dagens teknik. Haha! Imorgon ska iallafall jag och mina 8 favorittjejer kalasa för Amanda. Mys! Ni får ha det bra så hörs vi nog på lördag, puss!

13-01-22

Hej! Nu var det ett tag sen sist, har inte riktigt haft ork eller lust till att blogga, ska bli ändring på det, puss!

2 bilder från min helg. Åt årets första semla och gjorde bananpannkakor till frukost.

FIN SOMMAROUTFIT

FYRVERKERIER

2 från nyår.

ANG. MITT NYÅRSLÖFTE

Det största nyårslöfte var ju att bli nyttigare och tänka på vad jag stoppar i mig. Självklart gör jag inte detta för att gå ner i vikt eller något sådant utan endast för att få en bättre hälsa och livsstil. Jag drog igång direkt när jag kom hem från Sälen och det har funkat riktigt bra faktiskt. Förutom i lördags då jag hade min onyttiga dag så har jag inte ätit något sött och det känns jättebra faktiskt! Inte så svårt som jag trodde faktiskt. Dock tror jag att min räddning har varit russin. Så fort jag känt sötsug har jag tagit en näve russin och så dämpades suget. Haha!
 
Bilder på några av mina mellanmål. Det första är youghurt, banan, hallon, pumpakärnor, solrosfrön och kokos och den andra är massa olika frukter + lättkesella.

JUST NU...

... drömmer jag mig bort till Australiens höga vågor och blåa vatten. Detta otroligt vackra land ska jag besöka någon gång, det står på min bucketlist.

ÖNSKERUBRIK

Tänkte köra sådär som alla andra gör, alltså att ni får önska något som jag ska skriva om. Det verkar väl kul? Haha, kanske inte, men nu kör vi!

SÄLEN

Vill redan tillbaka till vår stuga. Åka skidor, snowboard, pulka, dricka varm choklad. ÅH MYS!

RUNWAYDREAMZ

Åh, vill ha dessa shorts sååååååå mycket. Så himla perfekta och allt. För att inte tala om den fina bustiern med nitar på. IN LOVE! Dock kostar de ju skjortan + en massa frakt på det. Men jag har lovat mig själv att köpa dessa när jag är rik. Punkt.

NYÅRSLÖFTEN

♡ Inte äta onyttigt
Varken bra för mig eller min träning. Ska ha en onyttig dag i veckan då jag får äta vad jag vill.
 
♡ Träna hårdare
Måste bygga mer muskler i benen och ryggen.
 
Shoppa mindre
Verkligen tänka igenom om det är nödvändigt innan jag köper något. 
 
Ösa med komplimanger
Det skadar ju ingen, om någon har en fin tröja säg det!
 
Fota mer
Det är verkligen underbart att sitta och kolla tillbaka på massa gamla bilder.
 
Umgås med mina vänner
Det här året har jag suttit hemma och ugglat allt för mycket. Måste få komma ut mer.
 
LEVA
Njuta av varje ögonblick, strunta i vad andra tycker, göra det som känns bäst för mig. Släppa taget. Våga drömma.
 
 

2012 DEL 2

Juli:
Var på läger i vackra Lidköping, åkte segway, njöt av sommaren, hade photoshoot med Johannis och lärde mig åka vattenskidor.
 
Augusti:
Fick snyggaste glasögonen av bästa syster, hängde i Lidköping på ännu ett läger, älskade min dipdyeklänning, började skolan och klädde mig i magtröja och shorts.
 
September:
Hängde en vecka i bästa Turkiet och hade det gött, levde på cola och solade och badade. Har inga andra bilder från September så antar att det inte hände något särskilt denna månad (?)
 
Oktober:
Läste Zlatans bok och fick en enorm respekt till den mannen, rensade och städade min garderob, hade en höstig photoshoot med mig själv, fotade på elitserietävlingen i Tibro där jag blev 2:a, bakade min favoritäppelpaj.
 
November:
Fotade mycket höst, myste med tända ljus, höststädade mitt rum, bakade pepparkaksmuffins och fick lite julstämning.
 
December:
Vann SM, bakade julgrejor, hade en av de bästa kvällarna i mitt liv när jag var med på niornas polonäs, hade tjejkväll med mina 8 favoriter och vi svullade ordentligt med massa julgodis, firade jul med min fina familj och släkt.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej kan du snälla svara på denna kommentar det skulle betyda otoligt mycket för mig! 
Nu är det så att jag också åker konståkning och hoppar dubbelhoppen, jag är runt på salchow, toelop ibland öggel men på flip och lutzen (hoppar nästan aldrig 2A) så är det en kvart kvar :( När jag hoppar i sele (som vi inte ofta gör) är de runt och ibland överroterade men det går inte utan! Vet inte vad jag ska göra och blir så ledsen för det går ju inte! :( Alla säger att jag bara ska "hålla inne armarna längre".. det hjälper inte. Jag landar hoppen på en fot men med en kvart kvar :( Snälla hjälp mig!
 
Svar: Hej! Problemet kanske inte har något med skridskoåkningen att göra. Kanske behöver du träna mer spänst och rotation utanför isen. Sen kanske du måste dra in armarna också. Du kanske även måste träna mer styrka så att du blir stabil och kan hoppa högre. Farten kan också spela roll. Ju mer fart du har desto högre blir hoppen och då har du mer tid på dig att komma runt. Sen vet ju inte jag hurlänge detta har pågått. Tänk på att det tar tid att lära sig nya hopp så om du inte har tränat på dem så länga kanske du bara behöver ge dem lite mer tid. Hoppas du blev nöjd med svaret! Kram

2012 DEL 1

Januari:
Invigde 2012 med att fira nyår i Sälen som vanligt, överraskade Amanda med kalas, köpte en jeansväst, drömde om en kamera och hade tjejkväll med mina bruttor.
 
Februari:
Köpte min älskade kamera, bakade kakor, åkte på tävling i Trollhättan, njöt av smön som då för stunden hade lagt sig och tog massa fula amatörbilder med min kamera.
 
Mars:
Bakade bullar, hade nobelmiddag med klassen, lekte med lillkusssen, köpte mina älskade Palladium, var på SKF-trofén och träffade Milton, det sötaste som finns.
 
April:
Tävlade elitseriefinalen där jag blev femma, fyllde år och blev överraskad utav världens bästa vänner, lekte med mina lillkusiner, övernattade ihop med 7 av mina favorittjejer. World on ice hade även premiär.
 
Maj:
Jag fick mitt teleobjektiv och fotade en hel del blommor med det, mina kömpisar och jag överraskade även Johanna med pizza sen åkte vi hem till mig och lekte med lamm och spelade in en cp musikvideo.
 
Juni:
Spelade maskeradbrännboll med klassen, slutade sjuan, firade vackra Joshi på hennes student, bakade godaste midsommartårtan och drog iväg på läger i Lidköping.

NYÅR 2012

Några blandade från dagarna i sälen.
Åh, härligaste gänget!

2013

Hade en mysig nyår med 2 härliga familjer i Sälen. Åkte skidor, snowboard, åt gott, skrattade, myste. 2013 kommer bli så jävla grymt. Jag känner det på mig.