INGEN BLOGGNING

Tänkte bara berätta att jag inte kommer blogga på hela veckan eftersom jag är på läger tills på söndag. Just so u know!

AUTUMN

DAGENS TO-DO LIST

- Laga mat åt mig och bror
- Städa klart mitt rum
- Fota höst
- Göra klart en svenskainlämning

FROM GOTHENBURG

Bestämde mig för att spara mina pengar så köpte bara de nödvändigaste sakerna. Halsduken köpte jag på Monki för 150 kr och vantarna hittar ni på Stadium för 299 kr.

FALL

Åh, hösten är verkligen min favoritårstid. Mysiga kläder, färgerna, myskvällar. LOOOOVEEE!!

MYSDAG

Åh, har haft en riktigt mysig dag idag. Tillbringade natten hos Lina med henne och Linn. Sen åkte jag och tränade i Skara (hockeycup i Tibro) och det gick så himla bra, stod massa trippeltoeloop och trippelsalchow. Resten av dagen har jag rensat på mitt rum. Ska göra om lite så det var lika bra att rensa allt först. Det är i stort sett allt jag har gjort idag. Så skönt att ha en lugn dag och nu är jag ledig från träningen tills på söndag så imorgon åker jag till Göteborg för lite shopping, får se om jag får med mig något snyggt hem, cu

LARS G:S POKAL DEL III

KVÄLLSFIKA

Den här otroligt goda pajen har jag suttit och smaskat på hela kvällen. Det är en American apple pie och skillnaden mot en vanlig smulpaj är att man använder mördeg och steker äpplena i kanel, socker och smör innan man stoppar in den i ugnen. Jag gör nästan alltid den här istället för vanlig äppelpaj då jag tycker att denna är mycket godare. Orkar inte sitta och skriva ner hela receptet men om du klickar HÄR så kommer du till ett nästan likadant recept.

LARS G:S POKAL DEL II

LARS G:S POKAL DEL I

Här är några snabba som jag tog i helgen. Bilderna är tagna med mitt Sigma 70-300 objeektiv.

TÄVLING

Bild från prisutdelningen, Tilda, Victoria och jag.
 
Tävlingen i helgen gick helt okej. I korta gick det inte så bra. Föll på trippelsalchow och missade lite på de andra hoppen. I långa stod jag allt, dock blev det dåliga landningar på mina dubbelaxlar och trippelsalchowen. Men annars var det rätt bra slutade iallafall på en 2:a plats med 83,?? poäng, så det var ganska bra! Stort grattis till de andra fina flickorna på prispallen!

BEHIND THE SCENES

Här är lite behind the scenes bilder från dagens photoshoot. Får se om det blev några bra resultat. Nu ska jag ta ut mitt bröd ur ugnen och sen så är det fysikboken som gäller för resten av kvällen, smell you later!

RENSAT

Fick min garderob färdigrensad igår. Så skönt och det blir verkligen mycket enklare att hitta sakerna.

THE DAY

Åh har haft en riktig mysdag idag! Hade först morgonträning kl:07.30-10.00. Sen följde jag med Amanda hem en liten stund. Sen har jag städat mitt rum, läst Zlatans bok, jäkla cool snubbe det där. Har även pluggat på mitt So-prov vilket har varit mindre mysigt. Försöker tänka på att det här faktiskt är sista veckan i skolan innan höstlovet. Så jag överlever nog. Nu ska jag i alla fall åka och träna för andra gången idag. Byyyeeee.

KANELBULLENS DAG