CHOKLADCHEESECAKE


CROCHET


Vila - 299 :-

PÅSKLOV


Helt otroligt jävla underbart. Woop woop jag har påsklov!

NY HEADER

Har bytt header som ni säkert har märkt, klicka annars på F5. Blev ganska nöjd faktiskt men är inte riktigt säker på om jag ska ha kvar den än. Vad tycker ni?

eller..

VM

Ni missar väl inte konståknings VM som är igång för fullt nu. Imorgon åker Vicky och här hemma håller vi alla tummar och tår för henne.

Kom igen nu Vicky, du vet hur grym du är när du åker som bäst. Ge allt och ha kul! DU ÄR BÄST!!

BREATHE

Stå ut, andas.
2 dagar kvar till frihet.

fuck yeah.

WALLET


Hittade denna gamla goding i garderoben. Den får bli min sommarplånbok istället för min klumpiga Louis Vuitton. Älskar nitarna och korset!

NEW IPHONECASE (AGAIN?!)

Haha, en till ny snygging.

MILTON


Träffade denna ögonstenen på tåget.

SKF - TROFÉN 2012



Några snabba från helgen.

I'M SORRY

Dålig uppdatering är bara förnamnet. Men jag har varit i Sandviken och tävlat. Dock gick det inte så bra med tanke på att jag varit sjuk. + att jag åkte med trippelsalchow. Men man måste våga för att vinna och just den här gången gick det inte vägen. Men på elitseriefinalen, då jävlar ska jag visa dem!
Nu går jag in på SO, puss,

VÅR


Nu känns det i luften, nu är våren påväg!

BÄST

Kolla vilket coolt skal jag fick av Wille. Han kom nyss hem från Thailand och hade med sig massa skal hem. Jag köpte detta för ynka 20 kr. FYYYND!!!
Tack Wille!

AMERICAN PANCAKES


Mumsig kvällsmat!

DAGEN

Har haft en allmänt bra dag. Varit med en av mina bästa vänner och haft det chill. Lina, du är grym!
Har inget mer att säga idag, tack för mig. PEACE

KALAS HOS LILLKUSSEN


Världens finaste kusin!

NYTT I GARDEROBEN


Palladium

Jeans - Gina tricot

Svart+rosa kofta - Vero moda

Bilder på helgens inköp. Köpte även ett par svarta jeans som inte gjorde sig så bra på bild. Annars var det mest basgrejer som verkligen behövdes. Ångrar dock de orangea jeansen. Det var ett impulsköp. Fast, de kanske blir fina med en transparent vit tröja i sommar. Hmm.. vi får se. Är i alla fall jävligt nöjd med mina Palladium. Så grymt snygga! Skor som kan användas till nästan allt, och riktigt sköna också.

B&J

Har haft en bra helg med massa träningar och mys med mina bästisar Ben och Jerry.

VAD TYCKER NI...

Om min nya earcuff? Tycker själv att den är rätt frän med tanke på att man sätter den i 2 hål. Ganska bra eftersom jag har 3 hål i mitt vänsteröra.

JEFFREY CAMPBELL LITA


Tror inte att det går att förklara hur mycket jag vill ha de här skorna. Har velat klicka hem dem flera gånger men har aldrig vågat med tanke på att jag inte har någonting att ha dem till. Grymt snygga är de i alla fall och jag är mest sugen på de svarta i mitten. Skolavslutningsskor 2012? Isåfall kommer jag garanterat vara längst av alla 7:or på skolan.

BAKVERK FRÅN FÖRR

Sirapssnittar

Morotscupcakes med limefrosting

Äppelpajer

Halloncheesecake

Smoothie

Maränger

Chocolate chip cookies

Minicupcakes

Skogsbärskompott

Classic cupcakes


14 (?) MARS 2012

Varit en lång dag, jobbig skola, jobbig träning. Dock hade vi fotografering till isrevyn idag vilket var desto roligare. Det kommer verkligen att bli en grym show i år!

En bild på två små söta tjejer i klubben, Malva och Linn.

KANELBULLAR


Här är bullarna jag bakade för ca en vecka sedan. Godare bullar får man leta efter. Tog med dem till träningen och bjöd mina fina träningskompisar på, hoppas att de tyckte om dem.

HELL YEAH

Tagga prooov!!!

Opassande bild...

4:a

Tävlingen gick ganska bra, åkte ett grymt korta och slog poängrekord med 3p. 33.25p. Långa gick okej. Jag började bra men sen gick det lite sämre. Fick bara 46,nånting p. Så jag tar med mig ett grymt korta och ett okej långa hem.

MOT

Malmö för internationell tävling!

KLASSMIDDAG


Några snabba från igår. Tack till allihopa som gjorde kvällen grym, ni är bäst!

TROLLIS


Här har ni bilderna från Trollhättan som jag lovade att ni skulle få för ehm.. 2 veckor sen... Här är de i alla fall!

.

Hemma från en sjukt rolig kväll med klassen. BÄST ÄR NI 7A2!

Bullbak på G

Träningen gick skit, skolan suger och livet känns allmänt piss. Då kommer min underbara mormor och föreslår att vi ska baka bullar imorgon, tur att jag har henne. Världens finaste mormor är hon! Även grym på bullar och att muntra upp mig när jag är nere.
Bullbak på G alltså, kommer kanske bilder imorgon också.

YO!

Vet att uppdateringen har varit helt fucked up, men ni kan inte fatta vad jag har gjort de här dagarna.. STÄDAT?! Asså, bara mitt rum. Det finns så jävla mycket skit här som bara har åkt raka vägen till containern. Och jag är inte ens klar än?! F.M.L

Men idag ha jag faktiskt inte städat utan varit med Amanda. Skoj! Vi gjorde världens godaste fruktsallad som kommer på bild här.
cu