CAKE POPS

Detta är så gott! Mixa ballerina kladdkaka med lite philadelphiaost, stick i en pinne och doppa i choklad.

HELGEN

Min helg har sett ut såhär. Igår var jag på moppekurs från 10-15. Åt mumsig lunch på Espresso house. Sen spenderade jag kvällen och natten hos Lina med henne och Amanda. Det blev inlinesåkning och bullätande, supermysigt! Idag har jag varit på moppekurs igen, sen har jag tränat från 16-18. Alla var utklädda, haha! Det har varit en rolig helg, vill inte att det ska bli måndag. Nu ska jag iallafall plugga lite körkortsteori, kram på er!

MARC BY MARC JACOBS

Finaste presenten från finaste storasyster!

JAG VILL OCKSÅ

2 MATBILDER FRÅN INSTA

 

BARA SE DEN

LÄNGE SEDAN

Tjena bloggen! Det var länge sedan, livet är helt underbart och jag njuter i fulla drag. Jag har helt enkelt skitit i bloggen det senaste, nu ska jag dock försöka komma tillbaka lite, för jag tycker trots allt att detta är riktigt roligt. Ska bara fixa internetet på min dator som just nu tyvärr är trasigt, sedan har jag massa roligt att blogga om! Hoppas att alla ni där ute mår super och att ni kan njuta av livet precis som jag gör nu. Puss på er mina fina!

Instagrambilder från de senaste dagarna: 1. Jag och Amanda åkte på nostalgitripp till Häggetorpsskolan. 2. Begav mig ut ensam i snöovädret. 3. Längtade tillbaka till Turkiet. 4. Min fina vän Matilda snapchattar lite. 5. Första måndagen i år jag inte åt pannkakor, det blev omelett istället. 6. Stek ute i solen innan träning.

WANTIES

Många av mina vänner undrar vad jag vill ha i födelsedagspresent. Här har ni!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej jätte fin blogg!
Från vilken hemsida köpte du din dräkt? (den som du har på dessa bilder)
Snälla, skulle vara jätte snällt om du svarade :)

Svar: Hej! Klänningen är inte köpt från en hemsida, den är sydd efter mina egna mått av en tjej som syr alla mina dräkter. Kram på dig!

MIN DAG

Från och med igår får jag köra moppe, cykla lagligt utan hjälm och är dessutom byxmyndig. Fick finaste moppen på jorden av mamma och pappa och en superfin present av storasyster som ni ska få se snart. Mina fina vänner Lina, Therése och Hanna hade också sin stora dag igår och jag hoppas att de hade det bra. Ni får 2 bilder från min gårdag, en ful på mig och Therése och en otroligt vacker på min mopedo!

WINGS

Denna väska fick följa med mig hem från Luxemburg och kommer att få ta över min slitna skolväskas plats. Köpte den i någon konstig affär för runt 400-lappen.

2 FUCKING DAGAR

LAST TUESDAY

Såhär mysigt hade jag det för en vecka sedan.

CHICAGO BOKAT I SOMMAR

LUXEMBURG

 
Bilder från 5 stört bra dagar. Har inte haft så roligt på länge. Sista bilden är från Olivias blogg.