GINA LEVERERAR

Älskar de här pyjamaskläderna frå Gina. Mmmmm, tänker lätt införskaffa mig dessa!

OSCAR

Saknar min favoritkille!

HEJAHEJA

Kom igen nu! Ställ frågor på frågestunden. Jag svarar när det är tillräckligt många. GOGOGO!

MUMSIGT

GRASS

LEAVES

 
En bild jag tog i helgen. Ska försöka få upp lite fler här imorgon.

TURKEY AT NIGHT

Saknar detta varma land.

Hejhej

Hej från lilla mig, Lina heter jag.

BREAKING DAWN PART TWO

Kan någon ge mig detta barn? Tack på förhand.
 
Så jävla bra. Är helt mållös. Så otroligt välgjord film. Satt med tårar i ögonen ända tills det vackra slutet kom. Kan inte fatta att det är slut, vill inte att det ska vara slut. Och alla skådespelare, genom alla filmer, har varit så otroligt fantastiska. Det är nästan så att man kan jämföra den här filmen med boken, så bra var den. Och slutet, det kunde inte blivit bättre, Tack Stephenie Meyer för en otroligt vacker saga!

Tänkte dra igång en liten frågestund igen, var ett tag sen sist. Svarar om någon/några veckor kanske. LET'S GO!
 

.

CHRISTMAS

Bilder som får mig att längta enormt efter julen. Snö, pepparkakor, ljus, julgran, julgodis, tomten, julklappar, ALLT är så underbart.  Årets mysigaste tid.

HELGEN

Har tillbringat min helg i Malmö där jag då har tävlat. Riktigt bra gick det den här gången. Dock var domarna riktigt snåla med poäng men det struntar jag faktiskt i. Jag är så himla nöjd med mina åk och att jag faktiskt klarade båda mina trippeltoeloopar. Och att det räckte till en 1:a plats, det var bara en bonus. Det spelar ingen roll.

Haha, blev även lite lokalkändis idag...

HÖSTFAVORITER I GARDEROBEN

Linne från Mexx. Detta matchar jag helst med ett par svarta jeans och mina dr.Martens.
Skjorta från Ginatricot. En snygg tranparent skjorta som jag antingen bär över en topp eller under en gosig stickad tröja.
Mina två absoluta favoritskor. Dr.Martens och vinröda converse. Funkar till det mesta.
 
Detta är några av de plaggen som jag använder flitigt nu på hösten. Gillar det enkla, men ändå inte för enkla, och de mörka färgerna.
 

MY ROOM

3 bilder från mitt place. Gjorde lite höstfint där i helgen. Och bara för att ni inte ska kommentera något om vår jordiga gräsmatta i bakgrunden så kan jag berätta att vi bygger om. Så nej, det brukar inte se ut så.

DAGENS

Jeans - Dr denom // Linne - Bikbok // Kofta - Vero Moda // Halsband - Ur&penn // + Dr Martens

PEARLS

Collage by me
 
Åh, älskar verkligen de här kläderna som har börjat poppa upp i butikerna nu i höst. Så fint med pärlor! Ska nog själv satsa på shortsen men allt är så himla snyggt!

SMÅSHOPPING

Åkte in till stan igår för att handla lite julklappar, hade dock inte alls någon julkänsla så slutade med att jag köpte lite smått till mig själv istället. Ansiktsprodukterna är från kicks och halsbanden är från Ur&penn.

MYSMÅNDAG

Myser till det lite med tända ljus såhär på kvällskvisten.

I'M BACK

Efter en kort paus är jag tillbaka igen! Nu mina kära vänner blir det ändring på bloggandet!

JULSUGEN

Längtade efter julen så otroligt mycket igår så jag var tvungen att baka dessa för att dämpa min jullängtan. Det är pepparkaksmuffins och lite hjälpte de faktiskt.

DAGENS

Så här har jag sett ut idag. Har varit ledig från lägret så har gått och myst i de här kläderna. Har ingen aning om vart skjortan eller tightsen kommer ifrån men halsduken är iallafall från Monki.