▼▲▼▲▼

Infinity ∞ 

DÖÖÖÖR

Längtar ihjäl mig till Turkiet!! 2 dagar kvar. Kommer inte bli så mycket uppdatering dock eftersom jag pluggar järnet. Usch, fick massa läxor med mig hem. Men det är det värt. Bara tanken på att komma ifrån skolan 1 vecka gör mig glad. Äta god mat, sola, bada, shoppa...AAAHHH... Självklart ska jag träna också. Får inte tappa formen nu när det går så himla bra. Klarade massa 3S idag och gjorde bra försök på de andra trippelhoppen. Så det blir att gå upp tidigt varje morgon och simma, samt hitta en gräsplätt där jag kan hoppa + massa styrka och rörlighet. Då blir det nog bra! Ska även försöka att inte äta överdrivet onyttigt eftersom jag och mina kompisar har slutat äta sötsaker. Men lite undantag måste det väl få bli? Nä, nu ska jag sova. Sista skoldagen imorgon. Puss

DREAMCATCHER


K.Ä.R.L.E.K

27 AUGUSTI

Ni märker säkert att uppdateringen inte är på topp just nu. Har inte riktigt kommit in i skolrutinerna än. Var helt oförberedd på alla läxor. Sitter och pluggar som en tok varje kväll. Vi får väl hoppas att jag hittar någon bra rutin så jag kan hinna göra roliga inlägg här också. Om ni vill hänga med lite mer i mitt liv kan ni ju följa mig på instagram (louiiisejensen) eller twitter (louiisen). Det blir lite mer uppdatering där än här. Nuuu ska jag sova för jag vill ju se fräsch ut på skolfotot imorgon! cu

Har verkligen inga bra bilder på mobilen, så ni får någon random bild från i vintras.

BEFORE I DIE

MYSKVÄLL

Hade en supermysig kväll med Amanda och Lina igår. Vi fettade oss och spelade monopol. Myyys! Älskar er fina människor!!

PIMPED MY HEADPHONES

 

DAGENS

Topp - Gina tricot // Kofta - Cubus // Shorts - Gina tricot

TODAYS

TAGGAD

Snipp snapp snut, så var sommarlovet slut. Lite tråkigt men så mysigt att träffa alla i min fina klass igen. Insåg verkligen hur mycket jag saknat alla. Måste faktiskt säga att jag är grymt taggad för 8:an. Ska försöka få ihop det med träningen så bra som det går och verkligen försöka anstränga mig att plugga. Den här känslan kommer väl förmodligen gå lite upp och ner under året, men nu så är jag verkligen taggad!

SOMMAREN 2012

Inledde sommarlovet med att gå på sudentmottagning hos världens finaste Joshi.
Midsommaren kom och jag stod för tårtan.
4 veckor på läger i Lidköping. Nya vänner och minnen. Har dock bara bilder från helgerna som jag spenderade på Lidköpings camping.
Dagen efter jag kommit hem kom Johanna och vi hade en liten photoshoot. Bilderna har ni redan sett så här kommer lite behind the scenes.
Efter några lugna dagar hemma så åkte familjen Jensen till kompisar i Norrtälje norr om stockholm. Där var det riktigt bra väder så det blev bad i havet och schteeeek.
Sedan drog vi vidare till kompisar i Laxå. Där hade vi inte lika tur med vädret men det blev ändå mycket bad, och jag lärde mig faktiskt att åka vattenskidor!
Efter nårgra dagars resande tog jag det rätt lungt. Blev några kvällar i Amandas sommarstuga med lite vattenskidåkning, mys och sånt. Har dock inga bilder från denna perioden.
 
Sedan drog ännu ett läger i Lidköping igång. 2 veckor den här gången. Vi tränade för Alexander Vedenin från USA. Detta var verkligen ett superroligt läger.
Och här är jag nu, träningen i Tibro har dragit igång igen. Skolan börjar imorgon. Den gamla rutinen börjar sjunka in igen. Skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat. Har i alla fall haft en supersommar och det är tack vare mina fina vänner som gjorde den underbar på alla sätt!

TWITTER

Ni får gärna följa mig på twitter! @louiisen heter jag där.

HATAR RUBRIKER

Sitter och bläddrar i taxfree-katalogen som kom på posten idag. Åh, jag längtar ihjäl mig tills vi åker!!

-

Fick änligen gå på vår underbara is i Tibro idag igen. Dock kunde det gått bättre men det tar ju lite tid att vänja sig. Grymt härligt att den vanliga rutinen börjar igen. Längtar faktiskt lite efter skolan och framförallt efter min mysiga klass. Tur att jag får träffa dom på måndag igen. Det var typ allt jag hade att säga för nu. Smell you later!

DIP DYE

Älskar min nya klänning från gina!

RIGHT NOW

Kom hem från lägret för en stund sedan. Det går rätt bra nu, stod trippeltoeloop häromdan. Om bara salchowen kan komma tillbaka nu så vore det perfekt. Har det i alla fall toppen! Som ni såg i ett av de senaste inläggen så ska jag och min familj till Turkiet i september. Längtar ihjäl mig!. Nu ska jag i alla fall ta ut min paj ur ugnen,puss!
2 bilder, tagna för 30 min sedan

IN LOVE

Helt kär i mina nya aviators!

PIMPAT

Satte på nitar på ett genomskinligt skal och la ett papper under. Klart! Ett tips ifall man vill piffa upp mobilen lite.

LYCKA

woopwoop!! Turkiet bokat i september. woopwoop!

YO!

Vill bara säga att jag lever även om uppdateringen är dålig. Det går jättebra att träna även om det fortfarande känns lite ovant efter att ha varit ledig i 2 veckor. Räkna inte med så mycket de närmsta dagarna. Kommer hem på tisdag igen. Smell you later!

SÅ NÖJD!

Har varit i stan med bästa Amanda hela dagen. Vad jag köpte ser ni på bilden. Är supernöjd, speciellt med jackan. Vart 70% på den så det var verkligen ett fynd! Hade i alla fall en supermysig dag med bästa vän. BYE!

.

Hade ett otroligt bra dygn med mina brudar för några nätter sen. Inser verkligen vilken tur jag har som har er. Love you!

.

Sista semesterdagen idag. Imorgon är det läger i Lidköping igen. Ska träna för Alexander Vedenin. Det ska bli såååå kul. Jag tycker verkligen om att träna för honom. Man lär sig så mycket varje gång!

Ska i alla fall njuta av den här dagen till tusen. Lägret håller på i nästan 2 veckor sen så är det inte lågnt kvar tills skolan börjar igen. JAG VILL INTEEEE!!!