KNITTED

Har bokstavligt talat bott i min senapsgula tröja från Gina den här veckan. LOVE!

JOHANNA BRÄMERSON

Vackra, vackra vän.

UNDERBARA DAGAR

Sol, regn, bad, kubb, grill, shopping, vattenskidor, fiske, kokosbollar, ikea, skratt, vänner, skara sommarland, bästis, bränna, mer skratt, mer bad, mer sol. Det beskriver ganska bra vad jag har haft för mig de senaste dagarna då jag inte har uppdaterat. Ni får bilder någon annan dag, nu ska en utmattad tjej sova. Smell u later!

SHOPPING

Tänkte visa er mina senaste köp. Det har ju blivit en hel del shopping under de senaste veckorna. Har fyndat på reor och sånt och så har ju min älskade bikini från Madlady kommit.
Rut m.fl 99:-
Madlady 299:-
HM 75:- (REA)
Stadium 99:-/del (REA)
Gina tricot 75:- (REA)
 
+ ett vitt linne och en svart bustier från gina tricot
 
 

FOCACCIA

Bakade detta bröd häromdan. Åh så gott det var! TIPS!!!!

LIDKÖPING 2012

I söndags kom jag hem från 4 fantastiska veckor i Lidköping. Har vart otroligt kul och träningarna har gått bra. Så kul att få träffa alla mina fina vänner igen! Har dock bara bilder från helgen som jag tillbringade på campingen i Lidköping och inte från själva lägret. De tre dagarna som har gått sen jag kom hem har mestadels tillbringat i sängen och sovit ut. Men igår hade jag och Johanna en liten photoshoot som ni får se bilder från imorgon. På fredag drar jag förmodligen till huvudstaden i några dagar. Sedan ska kanske jag och Amanda till Skara sommarland någon dag. Nu börjar min semester på riktigt!