APPLE PIE CUPCAKES


Efter att ha tryckt i mig några sånna här kommer nog träningen gå galant!
cu bitches!

HOME

Tävlingen gick inte bra. Haha, men sånt händer ju alla antar jag! Hamnade i alla fall på en 5:e plats vilket var helt okej. Ni får bilder imorgon eller på tisdag.
Har även börjat jobba med en ny design som snart kommer upp, härligt!
Men nu åker jag och tränar isrevy, cu

SMAKPROOOV!

TÄVLING


Elitserietävling i Trollhättan i helgen. Om jag ska vara ärlig så har träningarna gått skit den här veckan. Tills idag, gick så himla bra! Allt kändes som vanligt igen, skönt. Får även träffa Pernilla och Linnea, åh vad jag har saknat dem! Har inte träffat dem sen SM. Det var ett tag sen.
Kameran hänger givetvis med och ni får nog bilder när jag kommer hem igen.
PUSS!

KLADDISAR


Bakade de här godingarna till min fina klass för några dagar sen. Riktigt goda blev de faktiskt, hoppas resten av klassen tyckte det också!

I'll be right back

Vet att det har varit fett dålig uppdatering. Har varit mycket det sista. Men nu är jag back in business!

.

Drar mig snart mot ännu en isrevyträning. 5 1/2 timmar den här gången. Puuuuhhhh...
Men för ska jag spela bakery story, lägg till mig som granne: louiiisejensen

BÄST

Hade myskväll med Lina, Hanna och Sigrid igår. Vi åt, badade, åt, bastade, åt, tittade på film, åt, åt och åt. Åh, just det, sa jag att vi åt? Mysigt var det i alla fall! Bäst är dom, mina fina vänner. Klantig som jag är glömde jag kameran hemma men Lina skulle skicka lite bilder som jag kan lägga upp.

Förresten, dom kan ju ta och lägga ner melodifestivalen.Behöver jag säga något mer? Nej, tror nog ni förstår.

GÅRDAGEN

Vi hade det jättemysigt igår, åkte störtlopp och hoppade i gupp. Det kändes faktiskt inte ovant alls med skidorna. Antar att jag fortfarande har det i mig ;) Dock satt inte liftåkningen i kroppen och de flesta gångerna hängde vi efter liften! Haha, men kul hade vi i alla fall.

Så himla ful är jag på sista bilden, men Matilda är i alla fall söt! 😘

YEEEAAH

Tagga skidor med bästa!
Haha, har inte åkt skidor sen jag började åka bräda för över 3 år sen. Hur ska detta gå?!

THE WEEKEND


Lite random pics från helgen, tagna med min Nikon.

HOS BÄSTA

Sitter hos Amanda. Vi har svullat oss ordentligt idag, bakat tårta med nutellafrosting och ätit kakor. Ska även kolla på mello och äta (haha) chips.
Har ju som sagt sportlov nu och det känns helt okej måste jag säga. Massa träning (det heter ju sportlov,right?) och på tisdag ska nog jag,Amanda och Matilda åka skidor i Stenkällegården. Skooooj!!!

Crazy stupid friend, Matilda

NONSTOP COOKIES


MUMMA!

SÅ FÖRBANNAD

Tänkte lägga över bilderna från kameran förut och insåg att man måste köpa till en datakabel till kameran. Läste instruktionsboken lite och såg att man även kunde sätta minneskortet i datorn för att lägga över bilderna. Blir en aning lättad och går för att sätta i det. Och då är det klart att kortjäveln inte passar i datorjäveln! Så nu sitter jag här med massa bilder på kameran och utan sladd. F.M.L
Får väll åka in till Skövde och köpa en sladd..

Ni får en grymt opassande bild eftersom jag inte har en sladdjävel än.

HAPPYNESS

Blev inget bloggande igår, orkade inte.
Igår åkte jag in till Skövde och kom hem med... En systemkamera! En Nikon D3100 som det var tänkt. Köpte även en kameraväska och lite sånt som man behöver till. Ska även köpa ett till objektiv tror jag.
Nä, nu går jag in på SO. Puss!

.

Tävlingen igår gick sådär, helt okej för hur min hals mår. Slutade i alla fall på en 1:a plats med 78 poäng. Nästa tävling är om 3 veckor så sjukdomen hinner nog gå över tills dess. Skönt! Nu väntar engelskaboken på mig, puss!

Bilden har fina Lina tagit, kolla in hennes blogg!
 http://linaw.devote.se

1:a

Tävlade DM här på hemmmaplan idag. Gick helt okej med tanke på min svullna hals och täppta näsa. Ligger 1:a som ni förmodligen fattade genom rubriken. Nu gäller det att bara glömma sjukdomen och tagga om till långa!

HELLO CUPCAKE


Sitter och bläddrar bland cupcakes och whoopies. Att kunna trycka ner så mycket inspiration i en liten bok är otroligt.

BÄSTAVÄN

Amanda följde med mig hem efter skolan idag. Myst,fotat,pluggat,ätit är väl i stort sett det enda vi har gjort. Hjälpte henne även att fixa sin blogg lite, la bl.a in en ny header och lite annat småfix. En allmänt mysig,träningsledig dag helt enkelt!
Imorgon är det i alla fall träning igen, ska även försöka mig på att baka en tårta, till vad får ni veta senare (mohahaha,hemligt..) Tills dess får ni ha det bäst! I alla fall bättre än mig som just kom på att vi har prov imorgon.. Biologiboken, HERE I COME!

Bild från nyår